Робоча зустріч з питань профілактики інфікування COVID-19 у КНП «Тернопільська університетська лікарня»

08 грудня 2020

У КНП «Тернопільська університетська лікарня» Тернопільської обласної ради відбулась робоча зустріч з питань профілактики інфікування COVID-19 працівників лікарні, за участю лікаря з гігієни праці Управління Держпраці у Тернопільській області Богдана Марківа.

У заході також взяли участь генеральний директор комунального неприбуткового підприємства «Тернопільська університетська лікарня» Тернопільської обласної ради Василь Бліхар, головна медична сестра лікарні Наталія Гасай та інженер з охорони праці Леся Теслюк.

Під час зустрічі проаналізовано причини інфікування на COVID-19 медичних працівників (недостатнє забезпечення засобами індивідуального захисту, особиста необережність працівників, а також високий рівень захворюваності на COVID-19 серед жителів міста Тернополя та прилеглих районів).

Акцентовано увагу присутніх на таких профілактичних заходах, як проведення цільових інструктажів, розрахунків забезпечення засобами індивідуального захисту працівників різних підрозділів, а також проведення навчань щодо їх використання.

Богдан Марків,

лікар з гігієни праці відділу з питань гігієни праці

Управління Держпраці у Тернопільській області

 

Змінити мову