В Управлінні Держпраці під час наради йшлося про заходи щодо профілактики коронавірусної інфекції серед працівників закладу охорони здоров’я

13 серпня 2021

Начальник відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Тернопільській області Олег Бандура та лікар з гігієни праці відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці Богдан Марків провели робочу консультативну зустріч з інженером з охорони праці державної установи «Тернопільського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Ельзою Масною.

Під час зустрічі були обговорені питання профілактики коронавірусної інфекції серед працівників обласного центру контролю та профілактики хвороб. Враховуючи, що в Україні та області поширюється коронавірусна інфекція викликана штамом SARS–CoV-2 «Дельта» та зростанням захворюваності, активізується профілактична робота.

Рекомендовано завершити вакцинацію медичних та немедичних працівників центру, а також забезпечити всіх працівників індивідуальними засобами захисту.

Особлива увага акцентувалась на використанні дезінфекційних заходів в приміщеннях для забору інфекційного матеріалу та проведення вірусологічних досліджень. Обговорені питання роботи припливно-витяжної вентиляції в лабораторіях, де проводяться вірусологічні дослідження.

Змінити мову