Тернопільщина: освітянам – про належний стан охорони праці у закладах освіти, де проживають внутрішньо переміщені громадяни

02 червня 2022

Головним державним інспектором відділу нагляду з АПК та СКС Управління Держпраці Іриною Корнійчук спільно з працівниками комунальної установи Тернопільської обласної ради “Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області” проведено превентивний захід з питань профілактики та попередження виробничого травматизму у 2 навчальних закладах міста Тернополя, у яких тимчасово проживають внутрішньо переміщені громадяни.

Керівникам закладів освіти наголошено на важливості вжиття організаційних та технічних заходів у приміщеннях, у яких проживають люди, які вимушено покинули власні оселі через активні бойові дії, які ведуться у інших регіонах країни.

Проаналізовано ризики на робочих місцях під час виконання трудових обов’язків працівниками харчоблоку та електротехнічним персоналом.

Також освітянам роз’яснено як проводити навчання та інструктажі з охорони праці під час дії воєнного стану.

Більше інформації про найпоширеніші питання з трудового законодавства та безпеки праці в умовах воєнного стану можна отримати на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua.

Змінити мову