На Тернопільщині триває інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

13 липня 2022

Протягом 8 днів кампанії посадові особи Управління відвідали 439 роботодавців, яким розповіли про необхідність належного оформлення трудових відносин з працівниками.

Кампанія проводиться з метою інформування суб’єктів господарювання та працівників, які працюють під час воєнного стану, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин з працівниками та не сплачують податків до бюджету. В умовах війни одним з головних чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплачувати податки під час війни вкрай важливо.

Інспектори праці  Надія Береза, Наталія Запольська, Ірина Гранківська, Тетяна Давлюд та Роман Бица провели низку інформаційних заходів у роботодавців, які здійснюють господарську діяльність в сфері торгівлі та організації харчування в місті Тернополі. Під час інформаційно-роз’яснювальної роботи, виявлено що з деякими працівниками належним чином не укладені трудові відносини. Після роз’яснень роботодавці завірили, що усунуть порушення законодавства про працю та оформлять працівників належним чином.

Докладно про трудові відносини під час воєнного стану – https://dsp.gov.ua/…/trudovi-vidnosyny-pid-chas…/

Більше інформації на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua

Змінити мову