Про переваги задекларованої праці – у рамках інформаційної кампанії

16 вересня 2022

У рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло», інспектори Управління  Держпраці у Тернопільській області продовжують інформаційне відвідування суб’єктів господарювання, розповідаючи про негативні наслідки незадекларованої праці. А також звернулися до соціальних партнерів та керівництва Теребовлянської та Бережанської територіальних громад із пропозицією співпраці з цього приводу.

Особливу увагу приділяють галузям, де існує найбільший ризик такого порушення трудового законодавства – закладам харчування, торгівлі, будівництву, сільському господарству тощо. Інспектори Держпраці роз’яснюють переваги офіційного працевлаштування усім сторонам трудових відносин, наголошуючи роботодавцям, що задекларована праця підтримує економіку та обороноздатність України.

Отримати більше інформації з широкого спектру питань трудового законодавства, промислової безпеки, охорони та гігієни праці в умовах воєнного стану та проконсультуватися у зручний спосіб можна за допомогою  сайту Держпраці: http://surl.li/cizdz  та на інформаційному порталі: www.pratsia.in.ua, консультації засобами зв’язку: +38068 134 15 32, 25-48-49.

 

Змінити мову