Під час інформаційних відвідувань роботодавців спільно з представниками пенсійного фонду — про неприпустимість використання незадекларованої праці

11 серпня 2023

Працівникам та роботодавцям Тернопільщини продовжують роз’яснювати, що офіційне працевлаштування – це стабільне та забезпечене майбутнє.

Інспектори відділу з питань праці північно-східного напрямку управління інспекційної діяльності у Тернопільській області Південно-Західного міжрегіонального управління Держпраці спільно із представниками головного управління пенсійного фонду України в Тернопільській області проводять інформаційну роботу щодо недопустимості допуску до роботи працівників без належного оформлення трудових відносин.

Роботодавці отримують роз’яснення про зміни у трудовому законодавстві у період воєнного часу та поради щодо його застосування.

Фахівці також розповідають про правила безпечного працевлаштування, рекомендують утриматися від сумнівних пропозицій нелегального працевлаштування, щоб не стати жертвою примусової праці.

Більше інформації з питань трудового законодавства в умовах воєнного стану на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua.

Змінити мову