Тернопільщина: проведено лекції  для студентів      

29 квітня 2024

З нагоди відзначення Дня охорони  праці посадові особи Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці  провели лекції для  студенів останнього року навчання у ВП НУБіП України “Бережанський агротехнічний інститут” та ВСП “Бережанський фаховий коледж НУБІП України” ВСП.

Заходи  проходили за участі головних державних інспекторів відділу з питань безпеки праці Ігоря Проця, Василя Щудли, головного державного інспектора відділу з питань праці Андрія Погаратого, головного спеціаліста  відділу профілактики та розслідування нещасних випадків перевірочного відділу ГУ Пенсійного фонду  в Тернопільській області  Юрія Мандрицького та адміністрацій навчальних закладів.

Під час лекцій посадовці розповіли про основні функції Державної служби з питань праці. Особливу увагу присутніх було приділено питанням безпеки праці, запобіганню нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

Акцентовано увагу на  дотримання нормативно-правових актів з охорони праці, законодавства з питань праці.

Майбутнім працівникам доведено до відома, як убезпечити себе від недобросовісних роботодавців та куди можна звертатися за поновленням своїх трудових прав.

 

Змінити мову