У Тернополі відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Південно-Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці та Тернопільським національним технічним університетом імені Івана Пулюя

31 травня 2024

У рамках робочої зустрічі, начальник Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Богдан САГАЙДАК та ректор Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Микола МИТНИК, обговорили питання взаємодії між установами та підписали Меморандум про співпрацю.

Даний документ має на меті поєднання зусиль та втілення ефективних форм співпраці сторін з розширення і поглиблення змісту спільної освітньої, наукової, практичної діяльності з реалізації державної політики у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення, а також з питань охорони та гігієни праці.

До обговорення долучилися перший заступник начальника Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Святослав Ороновський, начальник управління інспекційної діяльності у Тернопільській області Тетяна Піхурська та головний державний інспектор відділу з питань праці північно-східного напрямку управління інспекційної діяльності у Тернопільській області Надія Береза.

Зі сторони Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя у заході взяли участь представники кафедри бухгалтерського обліку та аудиту – завідувач, доктор економічних наук, професор Співак Сергій Михайлович і заступниця завідувача кафедри, кандидат економічних наук, доцент Королюк Тетяна Миколаївна.

Впевнені та переконані, що партнерство Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя буде результативним та відкриє нові можливості для молоді краю. Адже у тісній співпраці, об’єднуючи зусилля, формується успішне майбутнє нашої держави!

 

Змінити мову