Проведено превентивні заходи у сільськогосподарських підприємствах  Тернопільського району

24 липня 2024

Посадовими особами  Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проведено превентивні заходи у сільськогосподарських підприємствах Тернопільського району.

Оскільки з початком проведення сезону зернозбиральних робіт збільшується ризик травмування працівників, тому виникає необхідність концентрації зусиль, спрямованих на профілактичні заходи, які унеможливлюють травмування працівників під час зернозбиральних та зернопереробних робіт.

Під час заходів особлива увага була приділена організації робіт підвищеної небезпеки та контролю за технічним станом сільськогосподарської техніки, яка задіяна на збиранні зернових культур. Фахівці  проаналізували основні причини нещасних випадків та професійних захворювань працівників у агропромисловому комплексі та обговорили заходи задля попередження виробничого травматизму, зосередили увагу на ризиках та небезпеках, які можуть виникнути на робочих місцях під час збирання, зберігання та переробки зерна.

Більше інформації про найпоширеніші питання  охорони праці в умовах дії воєнного стану можна отримати на інформаційному порталі  Держпраці http://pratsia.in.ua

 

Змінити мову