На Тернопільщині посилено співпрацю з організацією роботодавців щодо питань запровадження психосоціальної підтримки на робочих місцях

03 жовтня 2024

Посадові особи Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели робочу зустріч з головою організації роботодавців “Федерація роботодавців Тернопільської області”.

Під час заходу акцентовано увагу на важливості й користі запровадження психосоціальної підтримки працівників у воєнний і післявоєнний час – як для працівників так і для бізнесу.

Турбота про ментальне здоров’я є важливою, адже це може врятувати життя, запобігти травмуванню на роботі, зберегти кадровий потенціал та підвищити мотивацію і продуктивність праці.

Через робоче місце керівники підприємств можуть управляти психосоціальними ризиками і пом’якшувати наслідки шляхом відповідних заходів на організаційному та індивідуальних рівнях.

В ході зустрічі досягнуто домовленостей про подальшу співпрацю з питань популяризації запровадження психосоціальної підтримки на робочих місцях.

Більше інформації з питань організації трудових відносин в умовах воєнного часу, охорони та гігієни праці можна знайти на порталі Держпраці: pratsia.in.ua.

Змінити мову