Консультуємо з питань створення належних умов праці на виробництві

21 серпня 2019

Головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі, соціально-культурній сфері, на транспорті та зв‘язку Ігор Проць спільно з лікарем з гігієні праці Богданом Марківим провели робочу зустріч з приватним підприємцем Стеником Ігорем Володимировичем щодо питань створення належних та безпечних умов праці на підприємстві, що займається виготовленням паркету.
На підприємстві працюють 20 працівників. Ігор Проць проконсультував підприємця з питань організації безпечних робіт по обробці деревини різних сортів. Акцентував на проведенні деревообробних робіт згідно вимог законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці, експлуатаційної документації на наявні технічні засоби та інструкцій підприємства-виробника засобів виробництва.
Богдан Марків надав консультацію з професійних шкідливостей на виробництві (шум, вібрація, запиленість, зміни температурно-вологісного режиму та інше), а також про створення з здорових умов праці; особливості організації попередніх та періодичних медичних оглядів працівників, зайнятих на роботах з шкідливими та важкими умовами праці.
Приватному підприємцеві Ігорю Стенику надали консультативно-методичну допомогу щодо організації та проведення трудових медичних оглядів, що проводяться у відповідності до вимог наказу міністерства охорони здоров‘я України № 246 від 24.05.2007 «Про затвердження Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій».

Змінити мову