Про співпрацю щодо подолання незадекларованої праці на Тернопільщині йшлося під час зустрічі керівників управлінь Держпраці та Нацполіції

22 лютого 2021

Відбулась робоча зустріч керівників Управління Держпраці у Тернопільській області Віталія Мариновського та Головного управління Національної поліції Олександра Богомола щодо координації спільних дій у напрямі запобігання тіньової зайнятості та виявлення фактів використання незадекларованої праці.

Під час зустрічі керівники структур домовились про співпрацю щодо здійснення спільної інформаційно-роз’яснювальної роботи, проведенні рейдів, участі у контрольних заходах з питань виявлення неоформлених працівників на території області.
Також обговорено робочі моменти щодо обміну інформацією про результати проведених заходів, надання запитуваних матеріалів та документів.
«Активна співпраця з органами поліції є черговим кроком у напрямі детінізації ринку праці, що допоможе об’єднати зусилля щодо формування сприятливого середовища на ринку праці та забезпечити ефективну реалізацію державної політики з питань здійснення контролю за додержанням законодавства про працю», – підсумував керівник Управління Віталій Мариновський.

Змінити мову